HOME DESPRE NOI SFATUL VETERINARULUI CONTACT LINK-URI UTILE
 
 


Cefa cure 50 mg
Descriere produs :

Tablete cu cefadroxil.
Este utilizat la caini si pisici in tratamentul infectiilor locale si sistemice cauzate de bacterii sensibile la cefalosporine.
Cefadroxil este activ in vitro fata de : bacteriile gram pozitie aerobe (Staphilococcus aureus, Leptospira spp, Corynebacterium spp, bacteriile gram pozitive anaerobe (Clostridium spp), bacteriile negative( E. coli, Pasteurella multocida, Salmonella spp., Klebsiela pneumoniae si Proteus mirabilis).
Cefadroxil este o cefalosporina semisintetica din grupul antibioticelor beta-lactamide ce detrmina liza bacteriilor prin inhibarea sintezei peptidoglicanului din peretele celulei bacteriene. este rezistent in prezenta beta-lactamazei produse de unele bacterii si in mediul acid la stomacului. Se absoarbe foarte bine in urma administrarii orale si atinge rapid (1-2 ore) nivelurile sangvine maxime, difuzand in majoritatea tesuturilor. Se elimina prin urina.
Cefa-cure tablete este eficient in tratamentul infectiilor pielii si tesutului conjunctiv subcutanat (celulite, piodermite, rani infectate, abcese), in infectiile aparatului iuro-genital (nefrite, cistite, metrite, vaginite) si respirator ( pneumonii, tonsilite, laringite, sinuzite).

SOLICITA OFERTA DE PRET
NOUTATI
GALERIE
 
 
AM Grafic Design Studio