HOME DESPRE NOI SFATUL VETERINARULUI CONTACT LINK-URI UTILE
 
 


Doxyvit 100
Descriere produs :

DOXYVIT este un produs care contine un antibiotic cu spectru larg, doxiciclina, si acid ascorbic, fiind recomandat pentru prevenirea si combaterea infectiilor cauzate de microorganisme sensibile la doxiciclina, la pasari si porci.
Doxiciclina, derivat semisintetic al tetraciclinei, ofera avantaje majore comparativ cu vechile tetracicline printr-o activitate antibacteriana superioara, o absorbtie si o penetrare tisulara mult mai buna.
acidul ascorbic este un agent important antistres, crescand considerabil apararea organismului impotriva bolilor bacteriene si virale, si deasemenea mareste eficacitatea antibacteriana a doxiciclinei.
este indicata la gaini, curci si gaste in boli respiratorii cronice ( Mycoplasma gallisepticum). aerosaculite, infectii sinoviale ( Mycoplasma synoviae), holera aviara (Pasteurella multocida), coriza infectioasa (Haemophillus paragallinarum), colibaciloza (E.coli), sinuzita curcilor (Bordetella avium), enterita necrotica (Clostridium perfringens), clamidioza ( Chlamidia psittaci), prevenirea conditiiloir de stres ( vaccinari, lotizari, transport).

SOLICITA OFERTA DE PRET
NOUTATI
GALERIE
 
 
AM Grafic Design Studio