HOME DESPRE NOI SFATUL VETERINARULUI CONTACT LINK-URI UTILE
 
 


Tetravet LA 250 ml
Descriere produs :

Tetravet L.A. are un spectru larg de actiune antibacteriana si este indicat in tratamentul si prevenirea infectiilor cauzate de germeni sau asociatii de germeni gram negativi si Gram pozitivi, de micoplasme, riketsii, protozoare si clamidii.
Dupa administrarea de Tetravet LA, oxitetraciclina atinge o inalta concentratie sangvina dupa numai 30 de minute de la inoculare, asigurand astfel printr-o singura injectie intramusculara o antibioterapie completa pentru 48 de ore. Aceasta caracteristica recomanda utilizarea Tetravet LA in tratamentul infectiilor acute.
La bovine se utilizeaza in tratamentul si profilaxia pasterelozelor, pneumoniilor si pleuritelor, actinobacilozelor, difteriei bovine, necrobacilozei, abecselor, infectiilor tesuturilor moi, mastitelor, pericarditelor, keratoconjunctivitelor; in profilaxia postpartum si postoperatorie.
La ovine si caprine in profilaxia avortului enzootic, a pneumaniilor si pleuritelor, furcutei, mastitelor, metritelor, omfalitelor, abceselor, infectiilor tesuturilor moi; in profilaxia postoperatorie si postpartum.
La suine in tratamentul si profilaxia pasteurelozelor, pneumoniilor, pleuritelor, profilaxia MMA, rujetului, mastitelor, omfalitelor, rinitei atrofice, abeceselor, infectiei tesuturilor moi, postoperator si postpartum.
Se administreaza intramuscular profund.

SOLICITA OFERTA DE PRET
NOUTATI
GALERIE
 
 
AM Grafic Design Studio